Sundhedsfagligt velfunderet og udviklingsorienteret fysioterapeut til koordinering af ny sundhedsordning

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Mener du at fysioterapi alene er træningsprogrammer, bolde og farvede elastikker? Eller er fysisk behandling der mærkbart lindrer også en del af din faglighed? Hvis du kan begge dele og er klar til at tage fat, så har du den profil vi søger til at stå i spidsen for vores nye sundhedsordning.

Om jobbet og opgaverne

Vi er i gang med at hjemtage vores eksisterende sundhedsordning, som p.t. er lagt ud til en ekstern leverandør. Vi ønsker at tilbyde mere lokal behandling, og samtidig styrke den forebyggende indsats på arbejdspladserne. Vores nye sundhedsordning skal være klar til drift fra den 1. april 2024.

Sundhedsordningen skal omfatte fysioterapi - behandling og træning, kiropraktik - i samarbejde med lokale private klinikker, arbejdspladsgennemgang og ergonomisk vejledning på arbejdspladserne, holdtræning og inspirationsmateriale til egen træning og forebyggende indsats.

Vi prioriterer det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø højt, og ønsker at have attraktive arbejdspladser, med en høj grad af trivsel og arbejdsglæde samt at fastholde et højt fremmøde.

Derfor har vi en sundhedsordning, med det formål at tilbyde en tidlig indsats, så mindre arbejdsrelaterede gener ikke udvikler sig til større og alvorlige skader. Samtidig vil vi understøtte en egen indsats for sundhed og trivsel gennem behandlingsplaner, som omfatter øvelser og selvtræning.

Kan det vække din nysgerrighed og udviklingslyst at gribe opgaven med at etblere den nye sundhedsordning, rekruttere team-medlemmer og efterfølgende stå for drift og udvikling af ordningen?

Frem til 1. april 2024 skal du stå i spidsen for at:

 • Indrette klinikker i henholdsvis Tørring, Hedensted og Juelsminde.
 • Etablere et booking- og journalsystem.
 • Deltage i ansættelse af yderligere to fysioterapeuter til teamet.
 • Skitsere arbejdsplan for teamet, som imødekommer behandlingsbehovet i organisationen.
 • Udarbejde og formidle materiale om sundhedsordningen til kommunens medarbejdere.

Når sundhedsordningen er i drift er din opgave, som koordinator, at sikre optimal udnyttelse af ressourcerne i ordningen, herunder at:

 • Koordinere og administrere sundhedsordningen.
 • Planlægge arbejdstid, sikre booking og journalføring.
 • Indkøbe forbrugsvarer og vedligeholde udstyr i klinikkerne.
 • Gennemføre behandlinger.
 • Identificere og planlægge forebyggende indsatser, i samarbejde med arbejdsmiljøfunktionen og MED-organisationen.

En anden vigtig opgave er, at skabe samarbejdsrelationer i organisationen og rum til faglig sparring i teamet.

Sundhedsordningen og behandlerteamet er organiseret under HR & Løn, hvor du refererer til leder af HR & Løn, Caspar Fredslund Nielsen.

HR & Løn har primært arbejdssted på Juelsminde Rådhus, men du vil derudover skulle arbejde i Tørring og Hedensted samt på kommunens mange arbejdspladser, efter behov.

Vores forventninger til dig

Det er en forudsætning, at du er autoriseret fysioterapeut, med relevant erfaring og stærke faglige kompetencer inden for diagnosticering, behandling og planlægning af træningsforløb.

I etableringsfasen vil erfaring med projektstyring være en fordel.

I driften vil dine evner til at skabe overblik, struktur og orden i dokumentationen være et must, ligesom din rolle som teamkoordinator kalder på evner til at samaarbejde, lytte og kommunikere.

Din interesse for det gode arbejdsmiljø, herunder evnen til at se sammenhænge i snitfladerne mellem din og andres faglighed, vil være et plus i udvikling af ordningen.

Endelig er et kørekort et ufravigeligt krav.

Derfor skal du vælge os

I HR & Løn får du 16 engagerede og kompetente kollegaer, som alle brænder for at understøtte hele organisationen med god service og høj faglighed, inden for vores opgaveområder.

Vi er en afdeling der er kendetegnet ved højt humør samt en fri og uhøjtidelig omgangstone. Vi sætter stor pris på den daglige sparring og det faglige samarbejde, ligesom vi er gode til at hjælpe hinanden. Vi lægger vægt på balance mellem arbejdsliv og privatliv, og har mulighed for en vis fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst, med mulighed for at forhandle kvalifikations- og funktionsløn.

Stillingen er på 30-37 timer om ugen, og ønskes besat pr. 15. januar 2024 eller hurtigst muligt derefter.

Har du spørgsmål

Har du spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte

 • leder af HR & Løn Caspar Fredslund Nielsen, telefon 21 69 40 15
 • arbejdsmiljøkonsulent Elisabeth Baggesen, telefon 30 46 84 76
Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 7. december 2023.

Vi forventer at holde samtaler den  12. og 15. december 2023.

Om os

Hedensted Kommune ligger midt mellem Horsens og Vejle, med god forbindelse til hele landet via E45 og Midtjyske Motorvej.

Vi har en personalepolitik der bygger på værdierne ANSVAR - DIALOG og UDVIKLING. Personalepolitikken er et udtryk for den kultur og den adfærd vi ønsker i organisationen, ligesom personalepolitikken og værdierne sætter rammerne for, hvordan vi arbejder sammen om kerneopgaverne, og hvordan vi omgås hinanden på arbejdspladsen.

Læs mere om kommunen  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hedensted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Hedensted Kommune, Tofteskovvej, 4, 7130 Juelsminde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5946721

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet