Administrativ medarbejder til Institution Nr. Snede

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du struktureret, serviceminded, og befinder du dig godt i sammenhænge, hvor ordentlighed, handlekraft og respektfuldt samarbejde er nøgleord? Så er det måske dig, vi leder efter og du har nu mulighed for at blive en del af institution Nr. Snedes administrative enhed.

Om stillingen:
Du kommer til at understøtte den øverste chefgruppe i institutionen, ligesom du er med til at understøtte vores administrative enheder i Institution Nr. Snede. Stillingen indebærer at du fleksibel i forhold til fremmøde på både Nr. Snede Fængsel og Møgelkær Fængsel og er med til at prioritere ressourcerne der hvor der brug for dem. Stillingen indebærer således ledelsesunderstøttende opgaver, koordinationsopgaver og opgaver som afdelingssekretær (fortrinsvis i Møgelkær).

Udsnit af opgaver i stillingen:

 • Udarbejde indkaldelser til sygefraværssamtaler
 • Udarbejde supervisionsgrupper
 • Journaliseringsopgaver
 • Afdelingssekretærarbejde
 • Referatskrivning, mødebookning, planlægning og praktiske opgaver ved arrangementer samt kalenderstyring
 • Koordinerende rolle i forhold til sagsbehandling (tværgående samarbejde)
 • Ad hoc opgaver
Vi forventer, at du:

 • Er kontoruddannet
 • Er struktureret og fagligt velfunderet
 • Har gode samarbejdsevner og har lyst til, at indgå i et tværfagligt samarbejde, men også evner at arbejde selvstændigt
 • Er fleksibel, ansvarlig, robust og positiv med en humoristisk sans
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK).

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Tjenestestedet er Institution Nr. Snede, Møgelkær Fængsel, Møgelkærvej 15, 7130 Juelsminde, men også med dage på Nr. Snede Fængsel, Vejlevej 45, 8766 Nr. Snede.

Stillingen er på gennemsnitlig 37 timer om ugen. Stillingen er til tiltrædelse den 1. maj 2024 eller snarest muligt herefter.

Hvem er vi?
Institution Nr. Snede består af Nr. Snede Fængsel, Møgelkær Fængsel og Udrejsecenter Kærshovedgård.

Møgelkær fængsel består af et åbent afsnit med 101 fælleskabspladser samt 15 behandlingspladser og 15 halvåbne pladser. Her er omkring 65 medarbejdere.

Nr. Snede Fængsel består af et åbent afsnit med særligt fokus på indsatte der har begået kriminalitet af seksuel karakter og udsatte indsatte, og et lukket afsnit med en fælleskabsafdeling, en arrestafdeling med straf- og isolationspladser samt en behandlingsafdeling, hvis målgruppe er særligt svage indsatte. Fængslet kan modtage ca. 180 indsatte og beskæftiger omkring 125 medarbejdere.

Du søger stillingen via linket "Søg stillingen”.
Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest den 6. marts 2024 kl. 12:00.

Vi forventer at holde samtaler fredag den 8. marts 2024.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Yderligere oplysninger:
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fg. institutionschef Pernille Sørensen tlf. 72 55 75 95.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hedensted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Møgelkær Fængsel, Møgelkærvej, 7130 Juelsminde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5999168

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet