Elektrisk muskelstimulation: Hemmeligt våben i genoptræning efter skader

dato

Er du i gang med at komme dig efter en skade?

Elektrisk Muskelsimulation (EMS) kan være din hemmelige våben, til genoptræning af din krop!

EMS involverer blide elektriske impulser, der retter sig mod specifikke muskler og hjælper med at styrke og genoptræne dem.

Her er, hvordan EMS kan støtte din genoptræning:

Muskler:
Ved en skade er det afgørende for ens sundhed stadig at aktivere ens muskler. Liggestilling kan føre til en reduktion af op til 20% af muskelstyrken på blot en uge. Når kroppen er inaktiv, begynder den at nedbryde muskelfibrene for at spare energi.

Smertehåndtering:
Elektrisk muskelstimulering (EMS) masserer kroppen, forbedrer restitutionen og lindrer smerte. Stimulering af muskler og bindevæv samt øget blodcirkulationen aktiverer endorfiner, hvilket naturligt lindrer smerte. Efter en EMS-træning vil man føle ro og velvære i kroppen.

Aktivering af "slukkede" muskelfibre:
Efter en skade kan mange opleve, at nogle muskelfibre er "slukket", hvilket resulterer i manglende aktivering. Kroppen kan opfatte, at disse muskler ikke er nødvendige. Inaktive muskler kan føre til ubalance og kompensation i kropsholdningen. EMS aktiverer og stimulerer de inaktive fibre og nerveforbindelser, så kroppen over tid kan genoprette aktiveringen af dem.

Hurtigere heling:
EMS-impulser øger blodcirkulationen, hvilket fremmer hurtigere heling og reducerer inflammation i vævet. Mange vil også opleve en positiv forbedring af arvæv.

Støt lokalt og giv Studio Strongs Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker.

Du kan også se mere om Studio Strong på deres hjemmeside.

Kilde: https://www.facebook.com/122134789322130102/posts/122144406380130102
Denne artikel er skrevet ud fra virksomhedens Facebookopslag. Indholdet heri er derfor deres og de er afsenderen på indholdet.