EMS-træning: En tidsbesparende metode der adresserer muskulære ubalancer og fremmer optimal kropsholdning

dato

HVORFOR VIRKER EMS SÅ GODT ️

EMS-træning har en solid videnskabelig baggrund med rødder i fysioterapien.

Denne tidsbesparende træningsmetode fungerer samtidig som en behandling, der adresserer muskulære ubalancer og sikrer en optimal kropsholdning.

Ved at integrere EMS i dit eksisterende træningsregime kan du opnå større og hurtigere resultater på kortere tid. Men lad dig ikke narre – EMS er hverken en nem eller doven løsning. Intensiteten af træningen får dig til at føle, at du virkelig har arbejdet hårdt – og resultaterne er derefter.

Ved at træne med EMS sparer du tid, da du ikke behøver at tilbringe utallige timer i et fitnesscenter for at opbygge en stærk krop. Samtidig tiltaler EMS-træning også fitness-entusiaster og atleter, da det muliggør helt nye træningsresultater og hjælper dem med at nå det næste niveau af styrke.

Hvis der er muskulære ubalancer eller svage muskler i din krop, kan EMS bruges til at korrigere disse. Det er let at målrette de relevante muskelgrupper ved hjælp af professionelt placerede elektroder i den specialiserede XBody-træningsdragt. Da der ikke er behov for eksterne vægte, er der ingen risiko for overbelastning af led og ledbånd.

EMS-træning øger muskelmasse, fremmer fedttab, øger kalorieforbrænding og booster stofskiftet ved at aktivere MELLEM 80-90 % muskelfibre. (Fremfor 30 % ved alm. styrketræning).

Med STUDIO STRONG trådløse xbody udstyr tilpasses træningen individuelt, hvilket gør den både varieret, hård, sjov og effektiv. Tilpasningen sker efter dit individuelle behov.

Nysgerrig på at prøve?
Book nemt en prøvetime online:
https://ems-studiostrong.dk/book-tid/

-


Støt lokalt og giv Studio Strongs Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker.

Du kan også se mere om Studio Strong på deres hjemmeside.

Kilde: https://www.facebook.com/122134789322130102/posts/122149817234130102
Denne artikel er skrevet ud fra virksomhedens Facebookopslag. Indholdet heri er derfor deres og de er afsenderen på indholdet.