Kom og oplev et fascinerende foredrag, der dykker ned i Carlsbergs forskning og udvikling af ingredienser til ølproduktion. Carlsberg Laboratorium har gennem tiden bidraget med store videnskabelige opdagelser såsom rendyrkning af gær og udvikling af pH-skalaen.
Fokus på bæredygtighed og innovationForedraget vil give indsigt i bæredygtig forædling af byg og humle, samt hvordan spiring af byg kan skabe forskellige malttyper. Desuden vil der blive præsenteret nye gærtyper, der kan producere alkoholfrit øl uden at påvirke smagen.
Klimatolerante fødevarer og historisk DNAForedraget vil også introducere den nyeste teknologi inden for klimatolerante fødevarer. Hør om, hvordan 2 millioner år gammelt DNA fra Nordgrønland kan hjælpe med at forstå fortidens planteklimatilpasning.
Under foredraget vil deltagerne få mulighed for at smage på fem udvalgte øltyper, som vil blive præsenteret løbende.
Arrangementet er en del af serien "Offentlige foredrag i Naturvidenskab" arrangeret af Aarhus Universitet i samarbejde med Carlsbergfondet.
Praktisk information:
Dato: Tirsdag 19. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: True North Efterskole, Havnevej 11, 7130 Juelsminde
Entré: 30 kr
Arrangør: Snaptun Lokalråd
Målgruppe: Alle
Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation
Følg foredragenes nyhedsbrev eller sociale medier for bonusmateriale og kommende foredrag
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her