Seneste kommunalbestyrelsesmøde i Hedensted nu online: borgere kan se beslutninger og referater

dato

Video og referat fra seneste kommunalbestyrelsesmøde i Hedensted Kommune nu tilgængeligt online

Hedensted Kommune har offentliggjort optagelser og referat fra kommunalbestyrelsesmødet, der fandt sted den 24. april 2024. Indbyggere i kommunen kan nu se mødet i sin helhed eller klikke sig direkte ind på specifikke dagsordenspunkter for at følge med i behandlingen af disse.

For at gøre informationen mere tilgængelig, har borgmester Ole Vind optaget et kort videoreferat, hvor han gennemgår de vigtigste beslutninger fra mødet. Dette sammendrag er også tilgængeligt på kommunens hjemmeside.

Det skal dog nævnes, at visse tekniske begrænsninger, såsom browserkompatibilitet, kan påvirke muligheden for at se videoindholdet. Borgere opfordres til at sikre, at deres internetbrowsere er opdateret for at optimere visningsoplevelsen.

Tilgangen til at gøre mødeoptagelser og referater tilgængelige på denne måde understreger Hedensted Kommunes engagement i transparens og borgerservice. Alle interesserede opfordres til at besøge kommunens hjemmeside for at få adgang til disse ressourcer og holde sig informeret om beslutninger og udviklinger inden for kommunalbestyrelsen.

https://www.hedensted.dk/aktuelt/2024/apr/video-fra-kommunalbestyrelsesmoedet-den-24-april

Kilde: Hedensted Kommune