Udekørende sygeplerske til Sygeplejen Juelsminde

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for sygeplejen og udviklingen i det nære sundhedsvæsen? Så læs med her. 

Om jobbet og opgaverne

Da en kollega har ønsket at søge nye udfordringer og en skal på barsel søger jeg, sammen med mit team af fantastisk dygtige og søde sygeplejersker to nye kollegaer til vores team. 

Vi er en enhed på 20 sygeplejersker, som varetager varierede og mangeartede sygeplejeopgaver i kommunens østlige område, henholdsvis i borgers eget hjem og i vores sygeplejeklinikker i Juelsminde og Hornsyld. Jeg som leder, har base på Juelsminde Rådhus sammen med teamet, og har derfor god mulighed for at være en nærværende faglig leder. Vi møder ind og afslutter dagen på Juelsminde Rådhus. 

Teamet er ét team, men kører til dagligt i tre mindre geografiske områder, hvor man fortrinsvis er tilknyttet et område med rollen som forløbssygeplejerske.

Vi sidder i Center øst, tæt på hjemmeplejen og driftsterapeuterne, og har derved gode muligheder for en høj grad af tværfaglig sparring, og for at lave velkoordinerede borgerforløb. Dertil kommer et tæt samarbejde med plejehjemmene i kommunes østlige område, i forhold til vores fælles opgaveløsninger. 

Vores forventninger til dig

Vi forventer at du:

  • Brænder for sygeplejen og udviklingen i det nære sundhedsvæsen.
  • Trives i et job, hvor du arbejder selvstændigt med den konkrete opgaveløsning. Derfor skal du være fagligt velfunderet samt have flair for prioritering og overblik. 

Du vil som forløbssygeplejerske have det primære ansvar for planlægning og koordinering af borgerforløbet. Derfor forventes det at du, i samarbejde med dine kollegaer og samarbejdspartnere, sætter fokus på kerneopgaven og skaber borgerforløb, hvor borgeren vil opleve sig inddraget og i centrum. Derudover kan der blive mulighed for at deltage og bidrage til både udviklings- og kvalitetssikringsopgaver. 

Vi ønsker os en kollega der er positiv, sætter smil på dagsordenen og medvirker til løbende at pleje vores gode arbejdsmiljø, med arbejdsfællesskabet som en stærk fællesnævner. 

Derfor skal du vælge os

Vi er en gruppe sygeplejersker som er fagligt dygtige, ambitiøse og ansvarsbevidste på både egne og borgerens vegne. Vi bruger hinanden som sparringspartnere på tværs af erfaringer og har plads til forskelligheder. Vi vægter arbejdsmiljøet højt og ved, at trivsel for den enkelte og i fælleskabet er en vigtig faktor. 

Vagtplanlægning foregår med fleksibel arbejdstidstilrettelægning, hvilket giver stor indflydelse på egen arbejdsplan.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst, med mulighed for at forhandle kvalifikations- og funktionsløn.

Stillingerne er faste stillinger i fortrinsvis dagvagt men med mulighed for blandede vagter eller fast aftenvagt, hvis det ønskes. Timetal 28-34 timer. 

For begge stillinger gælder for nuværende, at der skal præsteres 3-5 aftenvagter. Endvidere weekendvagt, aktuelt svarende til ca. hver 4. weekend. 

Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale. 

Har du spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte leder Therese Le Fevre på tlf. 40 61 29 64.

Ansøgning

Ansøgningsfrist den 10. marts 2024.

Vi holder samtaler den 14. marts. Vi ser frem til at modtage din ansøgning 

Om os

Værdierne i Hedensted Kommune er ansvar, dialog og udvikling. Vi tager ansvar for opgaveløsningen til gavn for borgerne, vi gør det ved dialog med borgerne og kollegaer på tværs i organisationen, og vi ved, at vi hele tiden må udvikle os for at kunne lykkes. Det kræver nogle gange risikovillighed, og det er vi helt med på.

I Hedensted Kommune arbejder vi i høj grad ud fra borgerperspektivet, hvor kerneopgaven for Social Omsorg er, at det enkelte menneske får omsorg, støtte og rådgivning, der gør at borgeren løbende udvikler sig til at kunne klare sig bedre og mere selv. Derfor arbejder vi ud fra fem pejlemærker med borgerens oplevelser i centrum, du kan se pejlemærkerne her https://www.hedensted.dk/media/5075670/pejlemaerker_a4.p 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hedensted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (28-34 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Hedensted Kommune, Tofteskovvej, 4, 7130 Juelsminde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6005896

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet